Melkoinen jengi: Antti

Antti Simulan melkoinen alku

Moi lukijat! Mun nimi on Antti Simula ja olen Melko Median uusista tulokkaista se toinen jäsen. Tässä alla aion kertoa teille lyhyesti, miten olen päätynyt Melko Medialle sekä mitä siellä teen ja mitä tarjottavaa mulla ja meillä on vaikka juurikin teille!

Oli kevät 2020. Muiden opiskelijoiden ja nuorten tavoin taas oli aika miettiä mitä kesällä voisi tehdä ja mihin suuntaan omaa työelämän polkua lähteä rakentamaan. Olen aina uskonut vahvasti siihen, että työelämässä pitää tehdä asioita, joista aidosti nauttii. Näin saavutetaan parhaat tulokset ja todennäköisesti myös palkkio työstä seuraa perässä.

Eteeni aukesikin mahtava mahdollisuus, kun työhakemukseni perään tuli puhelu Melko Medialta työhaastatteluun. Jo samalla viikolla pidetty työhaastattelu sujui omalla painollaan, jonka jälkeen puhelin taas soi. Tuttu numero – Melko Medialta soitettiin. Siitä alkoi uusien haasteiden kevät ja kesä.

Uutta ja vanhaa

Melko Medialla työnkuvaani kuuluu verkkosivujen rakentaminen sekä sen lisäksi valokuvaaminen aina tarpeen mukaan. Näistä verkkosivujen rakennus on minulle uudempi taito, kun taas valokuvaus on vuosia mukana matkannut harrastus. Tässä nykyisessä roolissani olen siis päässyt yhdistämään taitoja niin vuosien takaa, kuin lähimenneisyydestäkin.

Miten sitten päädyin valokuvauksen ja verkkosivujen maailmaan? Noh, palataan hetkeksi vuoteen 2015. Olen aina ollut kiinnostunut teknologiasta ja sen uutuuksista. Se oli myös todennäköisesti se ensimmäinen kipinä, joka sai minut kiinnostumaan kameroista sekä valokuvaamisesta. Kamerat kehittyivät nopeasti ja niiden tarjoamat mahdollisuudet olivat suuremmat joka päivä. Halusin ymmärtää mistä hyvä valokuva koostuu ja millaisilla työkaluilla sen saa aikaiseksi. Olinkin päättänyt täyttää pitkäaikaisen haaveeni ja ostaa kesätyörahoilla ensimmäisen järjestelmäkamerani. Kuten arvata saattaa kiinnostuksen herättyä se liekki ei ole sammunut. Tällä hetkellä menossa on kamera numero viisi ja vihdoin on löytynyt jotain millä työskennellä pidempään. Nälkä kasvaa syödessä tämänkin harrastuksen parissa.  Nopeasti valokuvaus nousikin myös uusiin korkeuksiin, kun mukaan tuli drone-kuvaaminen, joka sittemmin on ollut suuressa roolissa omalla pienimuotoisella uralla valokuvaajana.

Kiinnostukseni verkkosivujen rakentamista kohtaan syttyi muutama vuosi sitten. Aluksi lähdin pintapuolisesti tutustumaan asioihin ja luomaan pohjaa perustiedoista. Muut mielenkiintoiset mahdollisuudet kuitenkin asettivat verkkosivujen opettelun omalta osaltani tauolle, kunnes syksyllä 2019 palasin toden teolla niiden pariin ja jatkoin opiskelua. Kun verkkosivujen rakentaminen alkoi olemaan hallussa ja kokonaisuuksien toteuttaminen onnistui ongelmitta, astui Melko Media mukaan kuvioihin. Minulle tarjottiin paikkaa WordPressin parissa ja siitä alkaen olen toteuttanut sivuja asiakkaiden tarpeisiin. Tämä on ollut itselleni todiste siitä, että kova työ ja itsensä kehittäminen palkitaan.

Nyt joitain viikkoja myöhemmin ja ensimmäisten asiakasprojektien jälkeen olen tyytyväinen siitä, miten hienoon tiimiin olen päässyt mukaan. Yhdessä pystymme tuottamaan asiakkaillemme upeita tuotteita omalla työllämme sekä monipuolisella osaamisella.

Jätä kommentti